Chiu Feng Industry Co., Ltd. е фабрички директен снабдувач на Пумпа за исфрлање на отпадни води во Taiwan. Со постојана технолошка поддршка и добра услуга по продажба, компанијата растеше с and повеќе во бизнисот. Следуваат делови од нашите производи, со задоволство ви нудиме детални информации за повеќе модели за ваша референца. Контактирајте сега !

Пумпа за исфрлање на отпадни води

Chiu Feng Industry Co., Ltd.
Купете го најдобриот водич на Пумпа за исфрлање на отпадни води ->, треба да знаете за највисок квалитет на Пумпа за исфрлање на отпадни води производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер, OEM и ODM од а фабрика во Taiwan
OA - 02
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
1HP Пумпа за канализација Најчесто се користи во свињарските куќи за сточарство,резервоари за прочистување на ранчот,индустриски отпадни води,отпадни води од фабрика за храна,итн.Индустрискиот отпад и тињата може лесно да се испуштаат. Материјал:нерѓосувачки челик железо бакар Спецификации:Коњски сили-1 КС,Калибар-2” ,Број на столбови-2P,Глава-9 М Максимум,Волумен на вода-0.2 М3/мин Напон:Слободна-фаза-110 V*60 HZ/220 V*60 HZ,Три-фаза-110 V*60 HZ/220 V*60 HZ Стабилен квалитет и брза испорака Место на потекло:Тајван Овој вид на пумпа главно се користи за испуштање отпадни води и нечистотија во различни индустрии,и е релативно честа појава и често употребувана,па затоа се бара стручен и технички персонал да го инсталира за да се обезбеди трајност на моторот.
Chiu Feng Industry Co., Ltd.
Купете го најдобриот водич на Пумпа за исфрлање на отпадни води ->, треба да знаете за највисок квалитет на Пумпа за исфрлање на отпадни води производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер, OEM и ODM од а фабрика во Taiwan
OA - 03
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
2HP Пумпа за канализација Погоден за одгледување на свињи,резервоари за прочистување на ранчот,индустриски отпадни води,отпадни води од фабрика за храна,итн.Индустрискиот отпад и тињата може лесно да се испуштаат. Материјал:нерѓосувачки челик железо бакар Спецификации:Коњски сили-2 КС,Калибар-3” ,Број на столбови-2P,Глава-10 М,Максимален волумен на вода-0.6 милиони3/мин Напон:Слободна-фаза-110 V*60 HZ/220 V*60 HZ,Три-фаза-110 V*60 HZ/220 V*60 HZ Стабилен квалитет и брза испорака Место на потекло:Тајван Оваа машина има посебен дизајн на патеката на проток,што може да направи разни видови нечистотија,отпадните води и тињата покажуваат најдобар ефект на проток на вода.
Chiu Feng Industry Co., Ltd.
Купете го најдобриот водич на Пумпа за исфрлање на отпадни води ->, треба да знаете за највисок квалитет на Пумпа за исфрлање на отпадни води производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер, OEM и ODM од а фабрика во Taiwan
OA - 04
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
3HP Пумпа за канализација Најчесто се користи во свињарските куќи за сточарство,резервоари за прочистување на ранчот,индустриски отпадни води,отпадни води од фабрика за храна,итн.Индустрискиот отпад и тињата може лесно да се испуштаат. Материјал:нерѓосувачки челик железо бакар Спецификации:Коњски сили-3 КС,Калибар-4” ,Број на столбови-2P,Глава-14 М,Максимален волумен на вода-1.10 М3/мин Напон:Слободна-фаза-110 V*60 HZ/220 V*60 HZ,Три-фаза-110 V*60 HZ/220 V*60 HZ Стабилен квалитет и брза испорака Место на потекло:Тајван Овој тип на пумпа главно се користи за испуштање отпадни води и нечистотија во различни индустрии.Машината има дизајн на отворено работно коло,што е цврсто и се носи-отпорни,заштедува струја и вода,и не е лесно да се блокира.По корекција,може да го продолжи работниот век на моторот.
Chiu Feng Industry Co., Ltd.
Купете го најдобриот водич на Пумпа за исфрлање на отпадни води ->, треба да знаете за највисок квалитет на Пумпа за исфрлање на отпадни води производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер, OEM и ODM од а фабрика во Taiwan
OA - 504
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
5HP Пумпа за канализација Најчесто се користи во свињарските куќи за сточарство,резервоари за прочистување на ранчот,индустриски отпадни води,отпадни води од фабрика за храна,итн.Индустрискиот отпад и тињата може лесно да се испуштаат. Материјал:нерѓосувачки челик железо бакар Спецификации:Коњски сили-5 КС,Калибар-4” ,Број на столбови-2P,Глава-16 М,Максимален волумен на вода-1.60 милиони3/мин Напон:Слободна-фаза-110 V*60 HZ/220 V*60 HZ,Три-фаза-110 V*60 HZ/220 V*60 HZ Стабилен квалитет и брза испорака Место на потекло:Тајван Овој вид на пумпа главно се користи за испуштање отпадни води и нечистотија во различни индустрии.Оваа машина прифаќа увезена механичка двојна заптивка на вратило,кој не е лесен за носење и има одлични водоотпорни перформанси.
Ние сме во линија на извоз

Пумпа за исфрлање на отпадни води

. Нашите производи уживаат висок углед кај нашите клиенти. Ќе бидат задоволни со квалитетот и разумна цена. Надевам дека ќе соработуваме со вас.