Ние често ги подобриме нашите производи, како што секој технологија промени во брзо развивање на индустријата. Ние се обидуваме секој начини да бидете сигурни дека нашиот производ на Пумпа за вода под висок притисок ќе ги задоволи барањата на нашите клиенти. ние сме среќни да понуди подетални информации на повеќе модели за вашата препорака. Ве молиме контактирајте не сега.

Пумпа за вода под висок притисок

Chiu Feng Industry Co., Ltd.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Пумпа за вода под висок притисок, треба да знаете за највисок квалитет на Пумпа за вода под висок притисок производител, снабдувач, веледрогерија, дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
AS - 101
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
1HP сува амфибиска пумпа за висока-креваат згради Апликација:Таа е погодна за високи-подигање и подрумски простории за складирање вода да бидат под притисок до врвот-подна водна кула,канализација,паркинг вода,и нискоградба. Спецификации:Коњски сили-1 КС,Дијаметар-1”,Полјаците-2P,Максимален волумен на вода-0.6 милиони3/мин,Глава-12 милиони,Материјал-Железо,нерѓосувачки челик,бакар Напон:Еднофазен-110 V*60 HZ/220 V*60 HZ,Трифазен-110 V*60 HZ/220 V*60 HZ Оваа машина е бренд-нов производ на компанијата.Многу пати е подобрен од компанијата’професионална технологија.Покрај отстранувањето на подмачкувачките материјали кои ќе предизвикаат загадување на животната средина,повеќе е еколошки
Chiu Feng Industry Co., Ltd.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Пумпа за вода под висок притисок, треба да знаете за највисок квалитет на Пумпа за вода под висок притисок производител, снабдувач, веледрогерија, дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
AS - 102
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Пумпа за сува вода од чешма 1HP Користете:Таа е погодна за високи-креваат згради,земјоделството,рибарството,и сточарство за користење на вода и нискоградба.Може да се испрати на долго растојание Спецификации:Коњски сили-1 КС,Дијаметар-1”,Полјаците-2P,Максимален волумен на вода-0.6 милиони3 /мин,Глава-12 милиони,Материјал-Железо,нерѓосувачки челик,бакар Напон:Еднофазен-110 V*60 HZ/220 V*60 HZ,Трифазен-110 V*60 HZ/220 V*60 HZ Новата амфибиска пумпа од сув тип не само што го зголемува волуменот и главата на водата,но и заштедува енергија,електрична енергија и заштита на животната средина.Истата моќност како и другите мотори е навистина поголема од нејзиниот волумен на вода,а го отстранува и материјалот за подмачкување кој ќе предизвика загадување.
Chiu Feng Industry Co., Ltd.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Пумпа за вода под висок притисок, треба да знаете за највисок квалитет на Пумпа за вода под висок притисок производител, снабдувач, веледрогерија, дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
AS - 201
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
1 КС+TL Сува амфибија висока-подигнете пумпа за високо-креваат згради Цел:Таа е погодна за високи-зградите и подрумските простории за складирање вода да бидат под притисок до водените кули на горниот кат,канализација,места за паркирање,и нискоградба.број на сегменти. Спецификации:Коњски сили-1 КС,Дијаметар-1”,Полјаците-2P,Максимален волумен на вода-0.6 милиони3/мин,Глава-24 м,Материјал-Железо,нерѓосувачки челик,бакар Напон:Еднофазен-110 V*60 HZ/220 V*60 HZ,Трифазен-110 V*60 HZ/220 V*60 HZ Овој производ може да се усогласи со главата според потребите на клиентите,што овозможува пумпата да се испраќа повисоко и подалеку. На пример,зградата станува петта-подна зграда.Ако пумпата е усогласена со соодветен број на фази,може да се користи само еден мотор за да се испрати до водената кула на горниот кат,а максималниот волумен и глава на вода може да се добијат со минимална коњска сила.
Chiu Feng Industry Co., Ltd.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Пумпа за вода под висок притисок, треба да знаете за највисок квалитет на Пумпа за вода под висок притисок производител, снабдувач, веледрогерија, дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
AS - 202
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
1 КС+TL пумпа со висок подигнување за сува вода од чешма Користете:Таа е погодна за високи-издигнуваат згради,земјоделството,рибарството,и сточарство за користење на вода и нискоградба.Може да се испрати на долго растојание. Спецификации:Коњски сили-1 КС,Дијаметар-1”,Полјаците-2P,Максимален волумен на вода-0.6 милиони3/мин,Глава-24 м,Материјал-Железо,нерѓосувачки челик,бакар Напон:Еднофазен-110 V*60 HZ/220 V*60 HZ,Трифазен-110 V*60 HZ/220 V*60 HZ Овој вид на пумпа е главно за далечинско дејство на авион,а употребливиот опсег е голем. На пример:флешинг сточарство,земјоделско пумпање,општа далечинска испорака на вода или може да се користи и како бунар за зрак.
Искористување на нашите производствени капацитети, ви го претставуваме квалитативен спектар на

Пумпа за вода под висок притисок

кои се достапни на ефикасната цени. Ние нудиме прилагодување на нашата палета, како за на спецификации на нашите клиенти.